Все категории

Samsung anunță lansarea Galaxy Buds 2, Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Watch 4

Samsung și-a încheiat evenimentul Galaxy Unpacked, unde a anunțat următoarea generație de foldabile (le-a numit noul mainstream al smartphone-urilor), portabile și căști. Iată cele mai mari știri de la eveniment.


GALAXY Z FOLD 3 ARE AFIȘAJE DUALE DE 120HZ ȘI UN STYLUS

Pliabilul emblematic Samsung are câteva trucuri noi în mânecă, inclusiv suport pentru S Pen, rezistență la apă IPX8 și o cameră selfie sub ecran pentru ecranul principal. Este alimentat de un procesor Snapdragon 888, iar ecranul său de acoperire (ecranul din partea din față a dispozitivului) rulează acum la 120Hz adaptiv.

Z Fold 3 primește, de asemenea, o setare experimentală care va permite utilizarea oricărei aplicații în modul multi-window al telefonului, chiar dacă dezvoltatorii nu au proiectat aplicația pentru aceasta. Acesta va fi disponibil pe 27 august, cu precomenzi începând de astăzi.

GALAXY Z FLIP 3 

Samsung a prezentat și Z Flip 3, care are același procesor și rezistență la apă ca și Z Fold 3, dar vine la un preț mult mai mic. Samsung a făcut ecranul exterior mai mare și mai util decât cel de pe predecesorul Z Flip 3 și a actualizat ecranul principal la 120Hz în loc de 60Hz. În plus, vine în șapte culori distractive! Z Flip 3 va fi disponibil în magazine pe 27 august și poate fi precomandat astăzi.


SAMSUNG ȘI GOOGLE FAC ECHIPĂ PE GALAXY WATCH 4

Samsung a anunțat astăzi două ceasuri inteligente, Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic . Ambele ceasuri au un nou procesor Exynos , dar, mai important, rulează un nou sistem de operare promis de mult - produsul Google și Samsung care combină Wear OS și Tizen . Ceasurile au, de asemenea, o mulțime de funcții legate de sănătate, inclusiv urmărirea somnului. Și dacă v-ar fi îngrijorat că un nou sistem de operare și o reproiectare ar însemna să pierdeți caracteristicile cu adevărat interesante de la ceasurile Galaxy anterioare, nu vă faceți griji. Seria Classic prezintă rama fizică rotativă care a fost un element de bază de ani de zile.


GALAXY BUDS 2 DE LA SAMSUNG SUNT UȘOR DE TRANSPORTAT

Samsung a anunțat cele mai recente noutăți din gama sa de căști fără fir și vin în culori distractive. Compania spune, de asemenea, că Galaxy Buds 2 sunt cele mai ușoare din gama sa și că vor include anularea activă a zgomotului. Buds 2 va fi disponibil pentru precomandă astăzi, scrie theverge.com.

„Cu Galaxy Z Fold3 şi Z Flip3, Samsung redefineşte din nou posibilităţile cu ajutorul smartphone-urilor pliabile, oferindu-le utilizatorilor necesarul de flexibilitate şi versatilitate pentru ritmul alert în care trăim. În calitate de pionier şi lider în industrie în categoria dispozitivelor pliabile, suntem mândri că putem contribui constant la moştenirea în inovaţie prin lansarea dispozitivelor Z Fold3 şi Z Flip3. Aceste dispozitive echipează utilizatorii cu o tehnologie care deblochează noi modalităţi de a maximiza fiecare clipă, bucurându-se de ele cu ajutorul unui ecosistem construit special pentru deschiderea şi inovarea unor noi posibilităţi”, a declarat Dr. TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics.